Turene
Den tidligere ejer har primært kun taget sig af det tyske og østrigske marked og har aldrig markedsført ORCA bådene i Danmark.
Grundkonceptet omkring 3 og 4 dages turene ønsker vi at bibeholde, dog tilbyde disse på det danske marked. Dog kan vi såfremt der er tilslutning også arrangerer 2 dages ture.
Turene går primært til det gule rev, men skipper sejler hovedsaligt efter hvor fiskene nu måtte være.
I dårligt vejr hvor det ikke er muligt at ankrer, returnere skibene til Hirtshals og går ud igen tidlig næste dag.
Skibene gøres hovedrent efter hver tur, ligesom der skiftes sengetøj efter hver tur.
Forplejning
For turene gælder at der er fuld forplejning:
Morgenmad:Buffet med div. Pålæg, brød, toast, røræg og ristede mini-pølser, kaffe og juice.
Middagsmad:Buffet med div. Pålæg og lun frikadelle, kaffe og juice.
Aftensmad: 3 retters menu, typisk bestående af suppe, hovedret og dessert
Når vejret tillader det er der til formålet indkøbt 2 stk. Weber gas-grill til hvert skib, så der kan grilles på dækket, hertil er der indkøbt oksekød samt sønderjyske ringriderpølser (120gr.).
Middagsbuffet vil i godt vejr også blive opstillet på dæk, således at man ikke har spildtid med fiskeriet.
Øl, vand og snacks sælges ombord.
|